Park Naut

WATER EN GROEN

bepalen beeld en beleving

32 ruim opgezette kavels met een grote tuin grenzend aan het water. De waterlodges van Naut hebben alles dat u kunt wensen bij een vakantiewoning. Door de grote openslaande deuren worden binnen en buiten één geheel. De luxe afwerking van de lodges en het schitterende interieur zorgt er voor dat u zich heerlijk kunt laten onderdompelen in de luxe van een Dutchen ‘villa’.

Op Naut worden 2 typen luxe woningen gerealiseerd: de 6-persoons villa met dakpannen en de 6-persoons villa met zinken dakafwerking. Het park zal worden beplant met inheemse beplanting en voorzien worden van natuurvriendelijke oevers. Het park wordt voorzien van een eigen boothelling, zodat u uw eigen boot mee kunt nemen op vakantie.

https://parknaut.nl

Waterlodge 6 persoons – Zink

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten,  bergingen voor bootspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het gras.

BEKIJK
https://parknaut.nl

Waterlodge 6 persoons – Pannen

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten, bergingen voor bootspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het gras.

BEKIJK
Park en woningen

VERHUUR DOOR DUTCHEN

Dutchen biedt een onderscheidend aanbod aan van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken. De parken zijn gelegen op unieke locaties langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden in Nederland. In de villa’s gaat veel aandacht uit naar architectuur en interieur; de woningen zijn veelal ingericht door interieurdesigners en zijn uitgerust met vele extra’s.

Bekijk
Park Naut Park Naut NAAR CONTACT FORMULIER