afm7_tvc_vrijstelling_vergunning
Park Naut

Geniet tijdens een fietstocht van prachtige vergezichten in de polders en laat u verassen door de meest prachtige kleurpaletten die het te bieden heeft. Wandel langs de schorren en slikken en langs het Grevelingenmeer. Wist u dat u hier zomaar tegen een groep flamingo’s aan kunt lopen? Of pak uw picknicktas en zoek een mooie plek bij de duinen van Ouddorp om hier met de familie te genieten van de overweldigende natuur. Goerree-Overflakkee biedt volop mogelijkheden te recreëren in een prachtig landschap.

https://parknaut.nl

KRAMMER-VOLKERAK

Eerst was er zee, eeuwenlang. Nu, na aanleg van de Philipsdam, zijn de slikken en gorzen aan het Krammer-Volkerak drooggevallen. En de natuur, die heeft zich wonderwel aan de nieuwe omstandigheden aangepast. Op de Hellegatsplaten bloeien zoutverdragende planten als zeekraal en zeeaster. Vanuit de vogelkijkhutten zijn meeuwenkolonies en flamingo’s te zien. Runderen en paarden houden de platen open.

Het natuurgebied Natuurgebied Krammer-Volkerak is 60,80 km2 groot en beschikt over een grote aantal wandel- en fietsroutes, die in, door óf nabij dit natuurgebied lopen.

https://parknaut.nl

GREVELINGENMEER

Aan het Grevelingenmeer, de voortzetting van het Krammer, vindt u grote weiden en kleine zandstranden met ondiep water waar u kunt zwemmen, surfen, picknicken en barbecuen.

Het dichtstbijzijnde zwemstrand ligt 7 kilometer van het park vandaan op de Grevelingendam en is makkelijk per fiets bereikbaar. Hier ligt ook een surfshop en Paviljoen Puurr, waar u ‘s zomers op het terras en ‘s winters bij de houtkachel van het uitzicht en de pure gerechten kunt genieten.

https://parknaut.nl

STRAND

Wie liever aan het Noordzeestrand zit, is in Ouddorp, op zo´n 35 kilometer van het park, aan het goede adres. Ouddorp beschikt over 16 duinovergangen, waarover u wandelend of fietsend het strand kunt bereiken.

Bij 5 duinovergangen ligt een strandpaviljoen voor een lekker hapje of drankje. De duinpaden zijn geasfalteerd en onderaan de duinpaden zijn grote parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren.

FIETS HUREN?

Maak het uzelf makkelijk, denk duurzaam en huur een fiets of e-bike om het eiland op uw gemak te verkennen.

Huur direct een fiets
Park Naut Park Naut Naar
plekken
Park Naut Park Naut Naar
culinair