Park Naut

DE PERFECTE UITVALSBASIS

voor iedere vorm van recreëren

Goeree-Overflakkee is het meest Noordelijk gelegen schiereiland van de Zeeuwse Delta. Het gevarieerde landschap bestaat uit dijken, polders, duinen, strand en prachtig gelegen natuurgebieden. Er bevinden zich pittoreske dorpen met gezellige terrasjes, restaurants en boutiques. Ideaal om bijvoorbeeld met de fiets te verkennen. De open vaarverbinding vanuit Park Naut naar het grote water geeft een ongeévenaard gevoel van vrijheid en ontspanning.

https://parknaut.nl

PRACHTIGE NATUUR

Eerst was er eeuwenlang zee en nu, na aanleg van de Philipsdam, zijn de slikken en gorzen aan het Krammer-Volkerak drooggevallen. De natuur heeft zich wonderwel aan de nieuwe omstandigheden aangepast. Op de Hellegatsplaten bloeien planten als zeekraal en zeeaster en vanuit de vogelkijkhutten zijn meeuwenkolonies en zelfs flamingo’s te zien. Er lopen vele fiets- en voetpaden dwars door het natuurpark heen. Vlakbij Naut zijn verschillende stranden te vinden waar u heerlijk kunt zwemmen, eten, drinken en surfen.

Meer weten?
https://parknaut.nl

PITTORESKE PLEKKEN

Het dorp Oude-Tonge is erg populair onder watersporters. Het gezellige centrum beschikt over verschillende horeca, een winkelcentrum en een wekelijkse markt. Op 9 kilometer van Oude-Tonge ligt de ‘hoofdstad’ van Goeree-Overflakkee, Middelharnis. Het is hier gezellig winkelen en dineren en ’s zomers worden er allerlei activiteiten georganiseerd. De prachtige oude havenstad Zierikzee ligt op zo’n 25 kilometer. De stad behoort tot de top-10 van Nederlandse monumentensteden en is een bezoek meer dan waard!

Meer weten?
https://parknaut.nl

HEERLIJK ETEN

Wilt u met samen genieten van mooie gerechten? Dit kan natuurlijk in een van de vele restaurants in Oude-Tonge, Middelharnis of een van de andere dorpen in de omgeving. Hier wordt u heerlijk culinair verrast met al het lekkers wat de streek te bieden heeft. U vindt hier ambachtelijke streekproducten die u de smaak van de omgeving letterlijk laten proeven. Of het nou om vis, vlees of schelpdieren gaat, in deze streek, gelegen aan de prachtige kust, komt u gegarandeerd aan uw trekken.

Meer weten?
Omgeving en activiteiten

DUIK IN EEN NIEUWE WERELD

De wereld onder water is minstens even kleurrijk en afwisselend als de wereld op het land. De Grevelingen, om de hoek bij Park Naut, is een populair duikwater. Van heinde en ver komen duikers hierheen om de prachtige natuur te ervaren. Neem ook een duik en bewonder de onderwaterflora en -fauna van de Zeeuwse kust.

Bekijk de mogelijkheden