afm7_tvc_vrijstelling_vergunning

TYPE A 6-P WATERLODGE – Pannen

Met eigen ligplaats voor uw sloep

Zet de deuren open en geniet ook binnen van de natuurlijke omgeving. De pergola biedt wat verkoeling op een zomerse dag. De woonkamer heeft een open keuken en biedt direct toegang tot een slaapkamer met eigen badkamer. Via een vaste trap komt u op verdieping die ondanks het afgetopte dak toch nog een nokhoogte van 2,40 meter hoog heeft. Op deze verdieping is ook een badkamer en 2e toilet. De 2 slaapkamers zijn sfeervol door het dakraam. De kamer aan de voorzijde heeft een grote pui voor prachtig licht.

Park Naut

VAN BINNEN NAAR BUITEN

De Waterlodges zijn ontworpen vanuit de visie om de grens tussen binnen en buiten zo zacht mogelijk te laten zijn. Een onmisbare schakel hierbij is de keuze van de juiste kleuren en materialen. Het nautisch getinte interieur en buitenmeubilair wordt zorgvuldig samengesteld. Behalve dat het heel mooi is, kan het ook tegen een stootje. De woningen worden volledig gestoffeerd en compleet ingericht inclusief klein inventaris.

Uw terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten en wordt voorzien van hip buiten meubilar. Uw terras is het verlengstuk van de woning, de glazen pui zorgt voor een zachte grens tussen binnen en buiten.

Samen met de interieurdesigners van Hinabaay en de makelaar kunt u uit nog meer opties kiezen zoals bijvoorbeeld een buitenkeuken en jacuzzi.

Park Naut Park Naut SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF