afm7_tvc_vrijstelling_vergunning
Park Naut

WATER EN GROEN

bepalen beeld en beleving

De 122 vrijstaande lodges van Naut staan op een ruim kavel. Allemaal net even anders door het ontwerp en de verschillende materialen. Altijd even luxe en slim geplaatst, zodat u optimaal van het zicht op het water en de zon geniet. De terrassen liggen op het zuiden of zuidwesten en het gros van de villa’s heeft een eigen aanlegsteiger. Leg een sloep aan ga lekker op de steiger zitten en zie de zon ondergaan.

In fase 1 ontwikkelen wij 32 ruim opgezette kavels met een grote tuin grenzend aan het water. De waterlodges van Naut hebben alles dat u kunt wensen bij een vakantiewoning. Door de grote openslaande deuren worden binnen en buiten één geheel. De luxe afwerking van de lodges en het schitterende interieur zorgt er voor dat u zich heerlijk kunt laten onderdompelen in de luxe van een Dutchen ‘villa’.

In fase 1 worden 2 typen luxe woningen gerealiseerd: Waterlodge Type A 6-persoons villa met dakpannen en de Waterlodge Type A 6-persoons villa met zinken dakafwerking. Het park zal worden beplant met inheemse beplanting en voorzien worden van natuurvriendelijke oevers. Het park wordt voorzien van een eigen boothelling, zodat u uw eigen boot mee kunt nemen op vakantie.

https://parknaut.nl

Type A 6 persoons – Zink

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten,  bergingen voor bootspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het gras.

BEKIJK
https://parknaut.nl

Type A 6 persoons – Pannen

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten, bergingen voor bootspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het gras.

BEKIJK

VERHUUR DOOR DUTCHEN

Dutchen is opgericht vanuit de gedachte dat u op vakantie hetzelfde comfort en dezelfde luxe wilt ervaren als thuis, terwijl u er toch even helemaal tussenuit bent. U wilt niet altijd ver reizen en toch nieuwe en inspirerende plekken ontdekken: dat kan op heel veel prachtige locaties in Nederland. 

Dit heeft geresulteerd in een onderscheidend aanbod aan luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken, in binnen- en buitenland. De focus ligt op de natuur en Dutchen-parken worden dan ook altijd in of nabij een natuurgebied ontwikkeld, op unieke locaties langs de kust, op de Wadden en andere prachtige natuurgebieden. 

Waterlodges Naut is een perfect voorbeeld van een typisch Dutchen-park. De omgeving is uniek, weids en rustig en toch goed te bereiken. In de nabijheid van het park zijn meerdere natuurgebieden te vinden waar u heerlijk kunt ontspannen. 

Onze andere parken vindt u bijvoorbeeld in het Noord-Hollandse duingebied, in de omgeving van Schoorl en Bergen aan Zee. Hier staan de zee en de duinen centraal, terwijl u ook in de bossen heerlijk kunt wandelen en mooie fietstochten kunt maken. 

In het meest noordelijke puntje van Nederland, in Lauwersoog, liggen de prachtige Baayvilla’s. Hier wordt u wakker met uitzicht op het Lauwersmeer en pakt u ’s middags de boot naar Schiermonnikoog: tevens een unieke plek. Ook op de Drentse heide vindt u Dutchen: middenin de natuur nabij Zeegse en vlakbij Groningen en Assen hebben wij onlangs Park de Zeegser Duinen geopend. Buiten deze parken om biedt Dutchen meer schitterende vakantielocaties aan, deze kunt u vinden op onze website, www.dutchen.nl.

Bekijk
Park Naut Park Naut NAAR CONTACT FORMULIER